Publisert Legg igjen en kommentar

Kebabtallerken med lys saus, Gætt til grill og pizza chilisaus og pitabrød

Jeg har bedre oppskrifter på kebab, jeg lover. Men det er bare onsdag, og å lage skikkelig kebab tar litt tid, så det får vi komme tilbake til. I dag har jeg juksa litt og kjøpt både kebabkjøtt og pommes frites. Og jeg bruker Gætt til grill og pizza chilisaus til, det gjør jeg alltid. Jeg kunne like gjerne limt på en ny etikett og kalt den kebabsaus.

Dette blir uansett alt for godt, og du kan i dag få en bra oppskrift på pitabrød og lys kebabsaus!

Trykk her for å lese hele oppskriften!

Publisert Legg igjen en kommentar

Elgsteik med fløtegratinerte poteter, traktkantarellsaus, steinsopp og rosenkål

Rull elgsteik i 1 ss pepper, 1 ss rosmarin og 1 ss timian. Svi i panne med traktkantarellolje på høy varme til det er stekeskorpe på alle kanter. Det kan hende du bør skru ut batteriet på røykvarsler og åpne vinduet før du gjør dette. Traktkantarellolje er laget av peanøttolje og traktkantarell, så den tåler høy varme.

Trykk her for å lese hele oppskriften!