Publisert Legg igjen en kommentar

Reker i Heit saus

Denne ble servert som forrett, men legg til litt godt brød og du har en nydelig lunsj eller kveldsmat.

Rens reker (eller kjøp ferdig renset om du er litt lat) og vend i Heit saus.

Dander med rukkula og noe søtt/syrlig frukt og bær. Her med mango og granateple og noen chiliflak  Ta ut frøene på chilien om du ikke er så glad i sterkt, jeg lar de være med. 😉😍

Heit saus

kr 89,00

Lokalt dyrket usprøytet chili, løk og hvitløk har ligget på saltlake i ukesvis for å fermentere før det er tilsatt eddik, finmost og silt. Sausen er tyntflytende og smaker godt av chili, litt syrlig og litt heit i smaken. Den er ikke skummelt sterk, men det er mye smak til mange måltider!

Passer godt som ingrediens/krydder til pasta, wok, fisk, eggeretter, potet og mye, mye mer.

Ingredienser: Fermentert chili, løk, hvitløk og eddik.

Kategori:

Tilleggsinformasjon

Vekt 290 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Heit saus”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nineteen + nine =

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nine − 8 =