Publisert Legg igjen en kommentar

Stekt skrei, sennep med honning, tyttebær & konjakk og ristede solsikkekjerner

Sett på poteter først, eller sleng i ovnen hvis du vil ha ovnsstekte poteter. Skreien trenger kort steketid, så du kan også ordne litt tilbehør før steikingen. Hva med noen lekre tomater, litt rukkula og ristede solsikkekjerner? Solsikkekjerner stenger litt medium-høy varme et par minutter i tørr panne. Her har jeg også noen julienne gulrøtter. Jeg foretrekker det framfor raspet, fordi jeg liker litt knas.

Ha i godt med smør i panne, varm den godt og gi skreien rundt 3 minutter på ene siden og 2 på den andre. Pass på, den blir fort ferdig!

Smør utover litt sennep med honning, tyttebær og konjakk på, strø over ristede solsikkekjerner og sever umiddelbart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two × 2 =